2020-06-19 13:27:19

ZAHVALA

     Ovogodišnje okolnosti nisu dopustile održavanje najvećeg promotivnog događanja strukovnih vještina – Državnog natjecanje učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia.

     Kako bismo ostali u duhu tih aktivnosti i kako bismo nastavili snažno ukazivati na važnost strukovnih vještina Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, kao WorldSkills Croatia, pridružila se globalnoj kampanji članica i partnera WorldSkills International u zahvali ljudima koji imaju strukovne vještine, a koji su održali ili nastavljaju održavati svijet u pokretu za vrijeme karantene.
 
     Stoga se i naša škola pridružuje globalnoj zahvali ljudima koji su održali ili nastavljaju održavati svijet u pokretu za vrijeme karantene. Zahvaljujući tim ključnim kvalificiranim radnicima, koji rade svoj posao iza kulisa, svijet se nije sasvim ugasio. Na našim je stolovima bila hrana, voda je tekla iz naših slavina, računalne mreže bile su povezane i trgovine su funkcionirale. Ne vidimo uvijek posao koji rade ovi kvalificirani stručnjaci, pogotovo kad su mnogi od nas bili kod kuće, ali oni su riskirali kako bi svijet nastavio funkcionirati.

Pogledajte promotivni video film na tu temu na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=V-WWIRUgmYo


Srednja škola "August Šenoa" Garešnica