2020-09-05 12:58:15

VAŽNA OBAVIJEST

Poštovani učenici i roditelji,

Radi preventivnog postupanja i zaštite zdravlja građana, molimo vas da svoje upite, molbe i potrebe rješavate putem e-maila ssasenoa@ss-asenoa.hr ili telefona na 043/445-480.

U slučaju nužne potrebe dolaska u školu molimo prvo kontaktirajte školu na navedeni način i dogovorite dolazak i obavljanje neodgodivih poslova po točno dogovorenom terminu, jer će škola tijekom nastave biti zaključana. Prilikom ulaska u školu obavezno je nositi zaštitnu masku, dezinficirati ruke i pridržavati se fizičke distance od 2 metra.

Također, molimo vas pripremite popis potvrda o redovitom školovanju koje su vam potrebne.

Učenici će u ponedjeljak na prvom satu reći svojim razrednicima koje sve potvrde trebaju i iste će im u najkraćem roku biti pripremljene te će im ih razrednici podijeliti.

Molimo roditelje i učenike za razumijevanje i poštivanje navedenog te podsjećamo na važnost pridržavanja uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Osim toga, svi učenici prije polaska u školu trebaju si kod kuće, odnosno u Učeničkom domu izmjeriti temperaturu, a podatak o izmjerenoj temperaturi će se svako jutro evidentirati u školi na prvom satu. Ako je temperatura 37,2°C ili veća, učenici ne dolaze u školu.

P.S. Raspored sati i razreda po učionicama možete pogledati na oglasnoj ploči (u izborniku lijevo).


Srednja škola "August Šenoa" Garešnica