preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login
Ukratko o našoj školi

Obrazovni programi

Vijesti iz Doma

QR code

Kalendar
« Rujan 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 281267
Ovaj mjesec: 4183
Danas: 118
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST O POČETKU NASTAVNE GODINE
Autor: Margareta Miloš, 3. 9. 2021.

Poštovani roditelji i dragi učenici!

Nastava u novoj školskoj godini 2021./2022. počinje u ponedjeljak 6. rujna 2021. godine prema Modelu A, odnosno u potpunosti u školi.

Nastava će se odvijati u dvije smjene sukladno Preporukama za rad u uvjetima povezanima s Covid-19 Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

U prijepodnevnoj smjeni nastava počinje u 7:40 za program Opća gimnazija, u 8:00 za program Turističko-hotelijerski komercijalist, odnosno u 8:20 sati za program Grafički tehničar.

Poslijepodnevna smjena s nastavom započinje u 13:40 za programe Konobar, Instalater grijanja i klimatizacije i Stolar, u 14:00 sati za program Kuhar i u 14:20 za programe Frizer i Prodavač.

Molimo učenike da pred školsku zgradu dođu 10-ak minuta ranije od navedenog vremena početka nastave s maskama i pridržavajući se fizičke distance pri ulasku na kojem će obvezno dezinficirati ruke.

Kako bi se izbjeglo grupiranje učenika različitih razreda pri ulasku u školsku zgradu molimo učenike da koriste sljedeće ulaze u školsku zgradu:

PRIJEPODNEVNA SMJENA: Opća gimnazija (G), Turističko-hotelijerski komercijalist (H) i Grafički tehničar (GT)

  • 7:40  4.G - ulaz A
  • 8:00  1.H i 2.H - ulaz A, 3. H - ulaz B, 4. H – ulaz C
  • 8:20  1. GT – ulaz A, 2. GT - ulaz B,  3. GT - ulaz C

Učenici 1. G razreda nastavu imaju u maloj dvorani, a učenici 4.GT u prostoru teretane Školsko- sportske dvorane te 10-ak minuta prije navedenog početka nastave trebaju doći ispred Školske sportske dvorane.

POSLIJEPODNEVNA SMJENA: Kuhar (K), Konobar (KN), Stolar (D), Instalater grijanja i klimatizacije (S), Frizer (F) i Prodavač (P)

  • 13:40  1. KNS  – ulaz A, 3. DKNS – ulaz B, 3. F - ulaz C
  • 14:00  1. K – ulaz A, 2. K - ulaz B, 3. K - ulaz C
  • 14:20  2. F - ulaz B, 2. P i 3. P - ulaz C

Učenici 2. DKNS (stolar / konobar / instalater grijanja i klimatizacije) razreda nastavu imaju u maloj dvorani, a učenici 1. F u prostoru teretane Školsko-sportske dvorane te 10-ak minuta prije navedenog početka nastave trebaju doći ispred Školske sportske dvorane.

Učenike će na ulazima dočekati njihovi razrednici i odvesti ih u učionice u kojima će boraviti tijekom cijelog nastavnog dana. Učenicima tijekom malih odmora neće biti dozvoljeno napuštati školsku zgradu niti kat na kojem se nalazi njihova matična učionica. Učenici će veliki odmor nakon trećeg nastavnog sata u trajanju od 20 minuta moći provoditi u dvorištu školske zgrade na točno određenom prostoru za pojedini razred, ali im neće biti dopušteno napuštati predviđeni prostor u dvorištu.

Molimo učenike da u školu ponesu sendviče, napitke, voće i grickalice od kuće jer neće moći odlaziti pod odmorima u pekarnicu ili dućan, niti će im biti dozvoljeno naručivanje hrane u školu.

Osnivač je osigurao dvije višekratne perive maske po učeniku, ali zbog problema u distribuciji, molimo učenike i roditelje da učenici prvi tjedan nastave dođu u školu sa svojim maskama, dok ne stignu maske od Osnivača.

Useljenje u Učenički dom za učenike koji imaju nastavu prijepodne je u ponedjeljak 6. rujna 2021. godine od 7.00 sati, a za učenike koji imaju nastavu poslijepodne useljenje će biti od 11.00 sati. Svi učenici, korisnici Učeničkog doma, prije dolaska kod kuće trebaju izmjeriti temperaturu. Mole se učenici da u Dom dođu sa svojim maskama i da se u zajedničkim prostorima u Domu drže fizičkog razmaka od 2 metra i obvezno nose maske.

Zahvaljujemo roditeljima i učenicima na razumijevanju i apeliramo na roditelje da svojoj djeci dodatno ukažu na nužnost pokazivanja odgovornosti kako bismo što duže ostali u školi zdravi.

Raspored razreda po učionicama nalazi se u izborniku Oglasna ploča.

Svima želimo puno uspjeha i osobnog zadovoljstva u novoj školskoj godini!

Srdačan pozdrav!

                                                                    Ravnatelj

                                                           Robert Kelečić, dipl. oec.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
NOVI PROGRAM

NOVI PROGRAM

ZANIMANJE

GRAFIČKI TEHNIČAR

 

Srednje obrazovanje za grafičkog tehničara traje 4 godine.

 

  • Osiguran smještaj u  Učeničkom domu
  • Osigurana praktična nastava u tvrtki Bakrotisak d.d.
  • Mogućnost nastavka školovanja uz stipendiranje najboljih učenika

Iskoristite mogućnost kvalitetnog smještaja u Učeničkom domu i prednosti koje pruža mali grad: blizina škole, Učeničkog doma i mjesta obavljanja praktične nastave.

Prijave za program grafičkog tehničara su otvorene u aplikaciji Upisi.hr do 10. srpnja u 12.00 sati. Svi učenici koji žele upisati ovaj program trebaju ga označiti kao 1. prioritet.
 

Naši programi

     Učenici se za zanimanja kuhar, konobar, frizer, instalater grijanja i klimatizacije i stolar upisuju po KLASIČNOM modelu prema kojem jedan dio praktične nastave pohađaju u školskim radionicama i praktikumima, a drugi dio kod obrtnika. Stoga svaki učenik mora sklopiti ugovor o praktičnoj nastavi s obrtom ili trgovačkim društvom, ali obrt ili trgovačko društvo ne mora imati licencu.

     Klikom na fotografije pogledajte promidžbene video materijale obrazovnih programa i Učeničkog doma naše škole.

           
                  

 

preskoči na navigaciju