preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login

QR code

Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 244591
Ovaj mjesec: 3156
Danas: 2
Popis tema za završni rad - kuhar

Teme završnog rada za zanimanje KUHAR u šk. god. 2020./2021.

 

Kuharstvo:

  1. Gotova jela od govedine
  2. Desertna jela
  3. Gulaš
  4. Francuska kuhinja
  5. Hladna predjela od ribe
  6. Moslavačka kuhinja
  7. Ekohrana
  8. Jela po narudžbi sa roštilja
  9. Autohtona  hrvatska  jela
  10. Orijentalna kuhinja
  11. Prilozi uz glavna jela
  12. Sarma
  13. Jela od peradi
  14. Jela od svinjetine
  15. Jela od povrća
  16. Hladna predjela od raznih salata
  17. Narodne juhe
  18. Topla predjela od povrća
  19. Variva
  20. Jela od dizanog tijesta
  21. Jela zagorske kuhinje
  22. Jela od slatkovodne ribe
  23. Banket
  24. Jela od pisane pečenice

 

Poznavanje robe i prehrana:

  1. Uloga aditiva u prehrambenoj industriji
  2. Važnost vitamina u prehrani čovjeka
  3. Mlijeko – potpuna hrana
  4. Uloga fermentiranih mliječnih napitaka u očuvanju ljudskog zdravlja
preskoči na navigaciju