preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login
QR code

Kalendar
« Rujan 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 116940
Ovaj mjesec: 2095
Danas: 84
Vijesti iz Garešnice
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
Popis tema za završni rad - kuhar

Teme završnog rada za zanimanje kuhar u šk. god. 2016./2017.

 

  1. Hladna jela ruske kuhinje
  2. Tradicionalna jela hrvatske kuhinje – sarma
  3. Izrada tjestenine – špageti bolognese
  4. Jela od pisanice – beefsteak
  5. Banketni meni
  6. Hladna jela od mesa
  7. Jela od bukovača
  8. Narodne juhe hrvatske kuhinje
  9. Flambirana slana jela
  10. Jela po narudžbi od janjećeg mesa
  11. Jela od lisnatog tijesta
  12. Meso u tijestu
  13. Riblja juha – fiš
  14. Jela s medom
  15. Predjela od plemenitog povrća
  16. Češnjak- hrana i lijek
  17. Desertna jela s makom

Mentor: Dominik Ptičar, majstor kuhar

 

1. Topla predjela od mesa peradi

2. Kašaste juhe

3. Gotova jela od peradi

4. Jela od punjenog povrća

5. Gotova jela od teletine

6. Desertna jela od tekućeg tijesta

7. Jela ispod peke

8. Gotova jela od mljevenog mesa

9. Gulaš

10. Hladna predjela od morskih plodova

11. Cupcake (torta u čaši)

12. Voćni kolači

13. Rižota

14. Tvornička tjestenina - vrste tjestenina, načini gotovljenja

15. Tradicijska kuhinja - tradicijska jela

16. Svinjski file - jela od filea, načini gotovljenja

17. Prilozi i garniture

Mentorica: Danijela Crnjak-Andri, majstor kuhar

 

 

preskoči na navigaciju