preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login
QR code

Kalendar
« Studeni 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 122961
Ovaj mjesec: 1703
Danas: 69
Popis tema za završni rad - kuhar

Teme završnog rada za zanimanje kuhar u šk. god. 2017./2018.

  1. Gotova jela od teletine
  2. Desertna jela - tekuće tijesto
  3. Ragu
  4. Francuska jela s umacima
  5. Kavijar
  6. Istarska kuhinja
  7. Slavonska pikantna jela
  8. Jela po narudžbi od piletine
  9. Musake
  10. Talijanske tjestenine
  11. Razna jela od  riže
  12. Krem juhe
  13. Tamni temeljni umaci
  14. Osnove jela
  15. Jela s vrganjima

Mentor: Dominik Ptičar, majstor kuhar

 

1. Dalmatinska kuhinja

2. Hladni umaci

3. Hladna predjela od ribe, rakova, školjki i glavonožaca

4. Garniture od povrća

5. Topla predjela od mesa i peradi

6. Jela od žaba i puževa

7. Gotova jela od peradi

8. Jela od pirjanog mesa

9. Jela od punjenog povrća

10. Desertna jela - Hrustavo tijesto

11. Jaja - jela od jaja

12. Jela od iznutrica

13. Bezglutenska jela

Mentorica: Danijela Crnjak-Andri, majstor kuhar

preskoči na navigaciju