Teme završnog rada za zanimanje KUHAR u šk. god. 2020./2021.
Kuharstvo:
- Gotova jela od govedine
- Desertna jela
- Gulaš
- Francuska kuhinja
- Hladna predjela od ribe
- Moslavačka kuhinja
- Ekohrana
- Jela po narudžbi sa roštilja
- Autohtona hrvatska jela
- Orijentalna kuhinja
- Prilozi uz glavna jela
- Sarma
- Jela od peradi
- Jela od svinjetine
- Jela od povrća
- Hladna predjela od raznih salata
- Narodne juhe
- Topla predjela od povrća
- Variva
- Jela od dizanog tijesta
- Jela zagorske kuhinje
- Jela od slatkovodne ribe
- Banket
- Jela od pisane pečenice
Poznavanje robe i prehrana:
- Uloga aditiva u prehrambenoj industriji
- Važnost vitamina u prehrani čovjeka
- Mlijeko – potpuna hrana
- Uloga fermentiranih mliječnih napitaka u očuvanju ljudskog zdravlja