preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login
Ukratko o našoj školi

Obrazovni programi

Vijesti iz Doma

QR code

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 292728
Ovaj mjesec: 1630
Danas: 1
Vijesti iz Garešnice
 
Popis tema za završni rad - kuhar

Teme završnog rada za zanimanje KUHAR u šk. god. 2021./2022.

 

KUHARSTVO

  1. Jela od riječne ribe – fiš paprikaš
  2.  Moslavački lovački ručak
  3. Prilozi od raznih smjesa – valjušci od krumpira (njoke)
  4. Kolači s jabukama
  5. Jela po narudžbi od pohanog mesa – bečki odrezak
  6. Veganski meni
  7. Jela od gljiva
  8. Hladna predjela od jaja
  9. Tradicionalna jela slavonske  kuhinje
  10. Hladna jela ruske kuhinje
  11. Gotova jela od mesa peradi
  12. Talijanska jela od riže
  13. Moslavačka zapečena jela
  14. Musaka
  15. Ragu juhe
  16. Slatka jela od hrustavog tijesta

 

POZNAVANJE ROBE I PREHRANA

  1. Uloga pčelinjih proizvoda u kuharstvu
  2. Značaj hrvatskih bijelih vina za gastronomiju
  3. Žitarice kao sirovina za dobivanje mlinskih i pekarskih proizvoda
  4. Vegetarijanski način prehrane
  5. Meso divljači kao specijalitet u hrvatskim kuhinjama

 

ORGANIZACIJA POSLOVANJA UGOSTITELJSKIH PODUZEĆA

  1. Mjerila uspješnosti poslovanja

 

OSNOVE TURIZMA

  1. Hotel kao najvažniji smještajni objekt
  2. Zagreb kao turistička destinacija

 

preskoči na navigaciju