preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login

QR code

Kalendar
« Studeni 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 186470
Ovaj mjesec: 1830
Danas: 71
Popis tema za završni rad - kuhar

Teme završnog rada za zanimanje kuhar u šk. god. 2019./2020.

Nastavni predmet: Kuharstvo

  1. Gotova jela od teletine
  2. Desertna jela - tekuće tijesto
  3. Ragu
  4. Francuska jela s umacima
  5. Kavijar
  6. Istarska kuhinja
  7. Slavonska pikantna jela
  8. Jela po narudžbi od piletine
  9. Musake
  10. Talijanske tjestenine
  11. Razna jela od riže
  12. Krem juhe
  13. Tamni temeljni umaci
  14. Osnove jela
  15. Jela s vrganjima

Mentor: Dominik Ptičar, majstor kuhar

 

Nastavni predmet: Kuharstvo

  1. Moslavačka juha
  2. Plava riba
  3. Riblje juhe
  4. Zajutrak 
  5. Biskvitne smjese 
  6. Jela od glavonožaca i mekušaca
  7. Goveđi gulaš s domaćim njokima
  8. Med 
  9. Slavonski kulen
  10.  Jela od pisane pečenice – Tatarski biftek
  11.  Hladna predjela od jaja
  12.  Topla predjela od tjestenine
  13.  Slastice od dizanog tijesta
  14.  Mediteranska kuhinja
  15.  Kiseli kupus 

Mentor: Hrvoje Milinković, majstor kuhar

preskoči na navigaciju