preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login

QR code

Kalendar
« Studeni 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 186470
Ovaj mjesec: 1830
Danas: 71
Popis tema za završni rad - konobar

Popis tema za završne radove u šk. god. 2019./2020.

Nastavni predmet: Ugostiteljsko posluživanje

1. Topli napitci i njihovo posluživanje

2. Upotreba i održavanje aparata u ugostiteljstvu

3. Pripremni radovi u konobarskoj pripremnici

4. Faze poslužnog procesa

5. Klasični načini posluživanja

6. Posluživanje hladnih predjela

7. Posluživanje juha i toplih predjela

8. Posluživanje deserta

9. Likeri i njihovo posluživanje

10. Posluživanje kvalitetnih i vrhunskih vina

11. Posluživanje pjenušavih vina

12. Posluživanje piva

13. Posluživanje svečanog ručka i večere

14. Posluživanje svečanog bifea

15. Pripremanje jela pred gostom miješanjem

16. Pripremanje koktela

Mentor: Ivan Pavlek, majstor natkonobar

 

 

preskoči na navigaciju