preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login

QR code

Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 157425
Ovaj mjesec: 1185
Danas: 17
Oglasna ploča
Popis tema za završni rad - konobar

Popis tema za završne radove u šk. god. 2018./2019.

 

1. Priprema i posluživanje toplih napitaka od kave

2.  Izrada svečanog menija od pet slijedova s pripadajućim pićem za večeru povodom vjenčanja s pripremnim radovima i posluživanjem

3. Barske mješavine - izrada duge barske mješavine u ručnom mješaču

4. Flambiranje slanog jela za dvije osobe

5. Flambiranje slatkog jela za dvije osobe

6. Vrste vina - opis i demonstracija posluživanja kvalitetnih bijelih vina

7. Vrste vina - opis i demonstracija posluživanja kvalitetnih crnih vina

8. Vrste zajutraka i njihovo posluživanje

9. Tehnike rada (načini posluživanja)

10. Inventar i oprema klasičnog restorana

11. Pisana sredstva ponude hrane i pića

12. Dekoriranje barskih mješavina

13. Pripremanje vrućih alkoholnih pića

14. Organiziranje i posluživanje jednostavnog domjenka u Gradskoj galeriji

15. Voćne i žitne rakije – tradicionalni način proizvodnje i njihovo posluživanje

16. Završni radovi u točioniku pića suvremenog caffe bara

Mentor: Hrvoje Milinković, majstor natkonobar

 

 

preskoči na navigaciju