preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login
QR code

Kalendar
« Studeni 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 122712
Ovaj mjesec: 1454
Danas: 10
Popis tema za završni rad - konobar

Popis tema za završne radove u šk. god. 2017./2018.

 

UGOSTITELJSKO POSLUŽIVANJE:

1. Poslovne jedinice koje pružaju usluge hrane i pića

2. Posluživanje zajutraka

3. Vrste pića i njihovo posluživanje

4. Posluživanje bijelih, ružičastih i crvenih vina

5. Posluživanje pjenušavih vina

6. Posluživanje hladnih i toplih napitaka

7. Posluživanje dugih barskih mješavina

8. Organizacija i posluživanje banketa

9. Organizacija i posluživanje hladno/toplog buffeta

10. Sklad jela i vina

11. Posluživanje hladnih predjela

12. Posluživanje deserta

13. Posluživanje bezalkoholnih barskih mješavina

14. Organizacija i posluživanje cocktail partyja

15. Flambiranje slatkih jela

16. Posluživanje riba

17. Svečani obroci u ugostiteljstvu

Mentor: Ivan Pavlek, majstor natkonobar

 

 

preskoči na navigaciju