preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login
Ukratko o našoj školi

Obrazovni programi

Vijesti iz Doma

QR code

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 292728
Ovaj mjesec: 1630
Danas: 1
Vijesti iz Garešnice
 
Popis tema za završni rad - konobar

Teme završnog rada u šk. god. 2021./2022.

 

UGOSTITELJSKO POSLUŽIVANJE

  1. Jednostavan prigodan obrok – party
  2. Organizacija i posluživanje svečano hladno – toplog buffeta
  3. Priprema i posluživanje toplih napitaka
  4. Četiri načina spravljanja barskih mješavina
  5. Flambiranje slatkog jela za dvije osobe
  6. Etape procesa posluživanja
  7. Klasični načini posluživanja
  8. Posluživanje pjenušavih vina
  9. Inventar i oprema ugostiteljskih poslovnih jedinica
  10. Sredstva ponude hrane i pića – vinska karta

 

POSLOVNA PSIHOLOGIJA I KOMUNIKACIJA

  1. Čimbenici radnog učinka
  2. Komunikacija s gostom

 

POZNAVANJE ROBE I PREHRANA

  1. Vrste piva i načini posluživanja piva
  2. Štetnost energetskih pića za zdravlje čovjeka
  3. Pozitivno i negativno djelovanje vina na zdravlje čovjeka
  4. Upotreba začina i mirodija u ugostiteljstvu
  5. Voda – izvor života

 

ORGANIZACIJA POSLOVANJA UGOSTITELJSKIH PODUZEĆA

  1. Politika cijena u ugostiteljstvu

 

OSNOVE TURIZMA

  1. Marketinško istraživanje
  2. Temeljne marketinške funkcije
preskoči na navigaciju