preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login
QR code

Kalendar
« Rujan 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 116907
Ovaj mjesec: 2062
Danas: 51
Vijesti iz Garešnice
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
Popis tema za završni rad - konobar

Popis tema za završne radove u šk. god. 2016./2017.

 

UGOSTITELJSKO POSLUŽIVANJE

  1. Izrada duge barske mješavine u ručnom mješaču – kreacija učenika
  2. Pripremni radovi i posluživanje maturalne večere
  3. Pripremni radovi i posluživanje obroka u prirodi
  4. Priprema i posluživanje domjenka ( cocktail party ) nuđenjem s poslužavnika
  5. Inventar i oprema ugostiteljskih objekata
  6. Vrste vina  (opis i demonstracija posluživanja kvalitetnih bijelih vina)
  7. Priprema i posluživanje toplih napitaka  (izrada recepture i demonstracija učeničke kreacije)
  8. Pripremni radovi u blagovaonici, točioniku pića i konobarskoj pripremaonici prilikom organizacije svadbene večere za  110 osoba
  9. Tehnike dogotovljavanja hrane kod stola gosta (rasijecanje termički obrađenih komada mesa)
  10. Pisana sredstva ponude pića
  11. Posluživanje engleskog zajutarka  (meni i postava)
  12. Priprema i posluživanje toplog hladnog buffeta za 40 osoba
  13. Završni radovi u ugostiteljstvu
  14. Tehnike rada (načini posluživanja)
  15. Suvremeni načini poslovanja ugostiteljskih objekata – Catering

Mentor: Hrvoje Milinković, majstor natkonobar

 

 

preskoči na navigaciju