preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login
QR code

Kalendar
« Siječanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 127652
Ovaj mjesec: 1613
Danas: 52
Popis tema za završni rad - konobar

Popis tema za završne radove u šk. god. 2017./2018.

 

UGOSTITELJSKO POSLUŽIVANJE:

1. Poslovne jedinice koje pružaju usluge hrane i pića

2. Posluživanje zajutraka

3. Vrste pića i njihovo posluživanje

4. Posluživanje bijelih, ružičastih i crvenih vina

5. Posluživanje pjenušavih vina

6. Posluživanje hladnih i toplih napitaka

7. Posluživanje dugih barskih mješavina

8. Organizacija i posluživanje banketa

9. Organizacija i posluživanje hladno/toplog buffeta

10. Sklad jela i vina

11. Posluživanje hladnih predjela

12. Posluživanje deserta

13. Posluživanje bezalkoholnih barskih mješavina

14. Organizacija i posluživanje cocktail partyja

15. Flambiranje slatkih jela

16. Posluživanje riba

17. Svečani obroci u ugostiteljstvu

Mentor: Ivan Pavlek, majstor natkonobar

 

 

preskoči na navigaciju