preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login
Ukratko o našoj školi

Obrazovni programi

Vijesti iz Doma

QR code

Kalendar
« Rujan 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 281083
Ovaj mjesec: 3999
Danas: 16
Popis tema za završni rad - konobar

Teme završnog rada u šk. god. 2020./2021.

 

Ugostiteljsko posluživanje:

  1. Jednostavni prigodni obroci
  2. Organizacija i posluživanje na banketu
  3. Organizacija i posluživanje svečano hladno – toplog buffeta
  4. Priprema jela pred gostom rasijecanjem i filetiranjem
  5. Flambiranje slatkih jela
  6. Kratka i duga miješana pića
  7. Posluživanje jela po narudžbi
  8. Posluživanje bijelih vina
  9. Posluživanje u kavanama
  10. Pripremanje napitaka od kave
  11. Pripremni radovi u poslužnom odjelu restauracije

 

Poznavanje robe i prehrana:

  1. Proizvodnja i konzumiranje kave
  2. Jaka alkoholna pića (rakije)
  3. Vrste čajeva u ugostiteljstvu
  4. Uporaba mlijeka u ugostiteljstvu
preskoči na navigaciju