preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login

QR code

Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 230029
Ovaj mjesec: 4328
Danas: 98
Vijesti iz Garešnice
 
Popis tema za završni rad - turističko-hotelijerski komercijalist

Popis tema za završni rad za šk. god. 2019./2020.

 

Nastavni predmet: Kuharstvo sa slastičarstvom

  1. Autohtone slastice Hrvatske
  2. Dogotavljanje jela pred stolom gosta
  3. Internacionalna jela svjetskih kuhinja

Mentorica: Martina Mesić Rekavić, mag. oec.

 

Nastavni predmet: Kuharstvo sa slastičarstvom

               1.  Uloga gljiva u ugostiteljskoj kuhinji

               2. Narodna jela u vrijeme blagdana

               3. Jela od prhkog tijesta

Mentorica: Đurđa Lauš, majstor kuhar

 

Nastavni predmet: Organizacija poslovanja poduzeća u ugostiteljstvu

  1. Poslovna etika i društvena odgovornost ugostiteljskog poduzeća
  2. Upravljanje troškovima u poslovanju ugostiteljskog poduzeća
  3. Mjerila uspješnosti poslovanja ugostiteljskog poduzeća
  4. Politika cijena ugostiteljskog poduzeća
  5. Poslovna korespondencija turističkih agencija i hotelskih poduzeća

Mentor: Robert Kelečić, dipl. oec.

 

Nastavni predmeti: Marketing u turizmu, Recepcijsko poslovanje i Promet i putničke agencije

  1. Turistički  aranžman  -  proces izrade
  2. Prijemni odjel ugostiteljsko turističke organizacije
  3. Uloga prometa u turizmu
  4. Otok Krk kao turistička  destinacija
  5. Pula kao turistička destinacija
  6. Varaždin kao turistička destinacija
  7. Bezgotovinsko plaćanje i njegove prednosti
  8. Odnos putničke agencije i poslovnih partnera
  9. Promocija kao dio marketinškog spleta
  10. Razvoj turizma kroz povijest

Mentor: Silvije Kramarić, dipl. oec.

 

  Nastavni predmeti: Računovodstvo i kontrola, Knjigovodstvo, Statistika, Organizacija poslovanja poduzeća u ugostiteljstvu

  1. Imovina hotelskog poduzeća „xy“
  2. Obveze i kapital hotelskog poduzeća „xy“
  3. Turistička sezona 2018. u Republici Hrvatskoj
  4. Integracijski procesi u svjetskom ugostiteljstvu
  5. Veličina i struktura smještajnih kapaciteta u Republici Hrvatskoj
  6. Razvoj i stanje razvijenosti ugostiteljstva u Republici Hrvatskoj

Mentorica: Ivona Mohar, mag. oec.

 

Nastavni predmet: Poslovna psihologija sa komunikacijom

1. Motivacija za rad u poslu turističko – hotelijerskog komercijalista

2. Utjecaj konativnih procesa na rad

3. Poželjne osobine ličnosti turističko – hotelijerskog komercijalista

4. Formula radnog uspjeha – što utječe na naš rad

5. Djelotvorno komuniciranje s gostima

Mentorica: Nives Cegledi, mag. psych.

 

Nastavni predmet: Povijest hrvatske kulturne baštine

  1.        Kulturni turizam gradova -  filmskih kulisa
  2.        Muzeji kao čimbenici razvoja kulturnog turizma
  3.         Rimski gradovi u Hrvatskoj
  4.        Umjetnost kao brend

Mentorica: Majana Štor, prof.

 

 
preskoči na navigaciju