preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login

QR code

Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 157607
Ovaj mjesec: 1367
Danas: 29
Oglasna ploča
Popis tema za završni rad - turističko-hotelijerski komercijalist

Popis tema za završni rad za šk. god. 2018./2019.

 

  1. Pripremanje i posluživanje hladnog predjela - Bifek tatar
  2. Pripremanje i posluživanje hrane pred stolom gosta - Flambirane palačinke
  3. Načini posluživanja vina – frapiranje, šambriranje i dekantiranje

Mentor: Ivan Pavlek, majstor natkonobar

 

  1. Uloga ugostiteljske djelatnosti u gospodarstvu Republike Hrvatske
  2. Politika asortimana ugostiteljskog poduzeća
  3. Politika cijena ugostiteljskog poduzeća
  4. Organizacija poslovanja smještajnog trakta hotela
  5. Strateški menadžment u hotelijerstvu
  6. Investicijska politika ugostiteljskog poduzeća

Mentor: Robert Kelečić, dipl. oec.

 

  1. Poslovanje prijemnog odjela u hotelu
  2. Obračun usluga i načini plaćanja usluga u hotelu
  3. Poslovni dokumenti unutar hotelske kuće
  4. Faze u razvoju ljudskih putovanja
  5. Razvoj cestovnog prometa u svijetu
  6. Uloga i zadatak putničke agencije
  7. Suradnja putničke agencije s poslovnim partnerima
  8. Turistički proizvod i njegove funkcije
  9. Promocija kao element marketinškog spleta
  10. Marketinško istraživanje
  11. Utjecaj mikro i makro okruženja na poslovanje hotela
  12. Dubrovnik kao turistička destinacija
  13. Osijek kao turistička destinacija
  14. Nacionalni park „Plitvice“
  15. Nacionalni park „Kopački rit“
  16. Turoperatori

Mentor: Silvije Kramarić, dipl. oec.

 

     STATISTIKA

        1. Hrvatska u brojkama

        2. Turistička sezona 2016.

     KNJIGOVODSTVO

        1. Imovina

        2. Roba u skladištu i kalkulacija cijena

     RAČUNOVODSTVO I KONTROLA

        1. Bilanca i Račun dobiti i gubitka

        2. Porezni sustav RH

Mentorica: Diana Schmidt, dipl. oec.

 

     1. Organizacija poslovanja poduzeća XY (npr. Falkensteiner Hotels & Residences)

     2. Razvoj i stanje razvijenosti ugostiteljstva u Republici Hrvatskoj

     3. Integracijski procesi ugostiteljskih poduzeća

     4. Organizacijska struktura ugostiteljskog poduzeća XY

     5. Strani hotelski lanci u Republici Hrvatskoj

     6. Imovina ugostiteljskog poduzeća

Mentorica: Ivona Mohar, mag. oec.

 

  1. Sprječavanje nesreća na radnom mjestu THK
  2. Komunikacijski proces u odnosu korisnika usluga i THK
  3. Primjena razumijevanja kognitivnih psihičkih procesa u komunikaciji s korisnicima usluga
  4. Primjena razumijevanja konativnih psihičkih procesa u komunikaciji s korisnicima usluga
  5. Važnost motivacije u procesu rada THK

Mentorica: Nives Cegledi, mag. psych.

 

1. Naivna umjetnost kao hrvatski turistički proizvod
2. Prezentacija kulturnog turizma garešničkog kraja
3. Specijalizirani turistički razgledi kulturne baštine Bjelovarsko-bilogorske županije
4. Turistički značaj spomeničke baštine antičkih termi u Hrvatskoj
 

Mentorica: Majana Štor, prof.

 

 
preskoči na navigaciju