preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login
Obrazovni programi

Društvene mreže

Kako oporaviti izbrisane poruke s Instagrama | Androidsis

Vijesti iz Doma

         O UČENIČKOM DOMU

               VIJESTI IZ DOMA

Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 377930
Ovaj mjesec: 1422
Danas: 25
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST ZA UČENIKE ZAVRŠNIH RAZREDA
Autor: Margareta Miloš, 2. 6. 2020.

     Dopunski nastavni rad održava se u ŠKOLI, a učenici i ostali sudionici su se prilikom boravka u školi dužni pridržavati Uputa HZJZ o provedbi praktičnih vježbi, dopunske nastave, popravnih i razlikovnih ispita u srednjim školama te obrana završnog rada u srednjim strukovnim školama od 13. svibnja i izmjena tih uputa od 26. svibnja 2020.

     Vremenik i raspored održavanja DOPUNSKOG NASTAVNOG RADA  objavljen je na Teamsu (u virtualnim učionicama).

     Molimo učenike da se pridržavaju rasporeda i vremenika i ne dolaze ranije, odnosno, ne zadržavaju se u prostoru Škole nakon završetka nastavnog rada, kako bi se osigurao smanjeni broj pristupnika u istom terminu i osigurao potreban razmak (1,5 do 2 metra). Za vrijeme trajanja nastavnog rada, u pauzama između nastavnih predmeta, provodi se primjerena higijena prostorija i provjetravanje.

     Ukoliko učenik ima simptome akutne respiratorne bolesti (povišena temperatura, kašalj, poteškoće u disanju) ili mu je izrečena mjera samoizolacije ili ako imaju saznanja da su zaraženi novim koronavirusom  NE MOGU PRISTUPITI dopunskom nastavnom radu, o čemu trebaju obavijestiti razrednika te liječnika obiteljske medicine i školskog liječnika.

     Učenici si, prije dolaska u Školu, trebaju izmjeriti temperaturu te od kuće ponijeti pribor koji im je potreban.

     U skladu s osiguranim mjerama zaštite, nošenje maski nije nužno,  ali se preporuča te učenici, koji to žele, neka ponesu svoje  maske. 

     Prilikom ulaska u zgradu učenici obavezno dezinficiraju ruke i, prema uputama osobe koja ih dočekuje, odlaze ravno u prostoriju gdje se odvija nastavni rad, bez dodirivanja vrata, kvaka ili bilo čega drugog. Po završetku, na isti način, bez dodirivanja površina i bez zadržavanja, dezinficiraju ruke i napuštaju prostor škole. 

     Sve vrijeme boravka u školi trebaju držati razmak od drugih osoba, ne zadržavati se u prostoru i ne ostvarivati bliske međusobne kontakte.

     Budimo odgovorni, zaštitimo sebe i druge! 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
NOVI PROGRAM

NOVI PROGRAM

ZANIMANJE

GRAFIČKI TEHNIČAR

 

Srednje obrazovanje za grafičkog tehničara traje 4 godine.

 

  • Osiguran smještaj u  Učeničkom domu
  • Osigurana praktična nastava u tvrtki Bakrotisak d.d.
  • Mogućnost nastavka školovanja uz stipendiranje najboljih učenika

Iskoristite mogućnost kvalitetnog smještaja u Učeničkom domu i prednosti koje pruža mali grad: blizina škole, Učeničkog doma i mjesta obavljanja praktične nastave.

Prijave za program grafičkog tehničara su otvorene u aplikaciji Upisi.hr do 10. srpnja u 12.00 sati. Svi učenici koji žele upisati ovaj program trebaju ga označiti kao 1. prioritet.
 

Naši programi

     Učenici se za zanimanja kuhar, konobar, frizer, instalater grijanja i klimatizacije i stolar upisuju po KLASIČNOM modelu prema kojem jedan dio praktične nastave pohađaju u školskim radionicama i praktikumima, a drugi dio kod obrtnika. Stoga svaki učenik mora sklopiti ugovor o praktičnoj nastavi s obrtom ili trgovačkim društvom, ali obrt ili trgovačko društvo ne mora imati licencu.

     Klikom na fotografije pogledajte promidžbene video materijale obrazovnih programa i Učeničkog doma naše škole.

           
                  

 

preskoči na navigaciju